Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст. л.
- Кабачки – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля зелена – 5 шт.
- Картопля – 1 шт. (велика)
- Яйця – 2 шт.
- Сіль, перець, сухий часник – на (свій) смак.
Процес приготування:
- Кабачки натираємо на грубій тертці, солимо і відставляємо в сторону, щоб пустили сік.
- Моркву натираємо на дрібній тертці, подрібнюємо зеленю цибулю.
- На середній тертці натираємо картоплю. Віджимаємо сік з картоплі і кабачків.
- Змішуємо овочі між собою, додаємо два яйця, 2 ч.л. сухого часнику, сіль та перець. Додаємо борошно, перемішуємо.
- Формуємо котлетки, обвалюємо в борошні і смажимо на розігрітій олії по 5 хвилин з кожного боку.
Смачного!