Коли торішня картопля і свіжий кабачок — готую смачні котлети. Виходить дуже ніжно і смачно!

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст. л.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 5 шт.
  • Картопля – 1 шт. (велика)
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль, перець, сухий часник  – на (свій) смак.

Процес приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій тертці, солимо і відставляємо в сторону, щоб пустили сік.
  2. Моркву натираємо на дрібній тертці, подрібнюємо зеленю цибулю.
  3. На середній тертці натираємо картоплю. Віджимаємо сік з картоплі і кабачків.
  4. Змішуємо овочі між собою, додаємо два яйця, 2 ч.л. сухого часнику, сіль та перець. Додаємо борошно, перемішуємо.
  5. Формуємо котлетки, обвалюємо в борошні і смажимо на розігрітій олії по 5 хвилин з кожного боку.

Смачного!