Коли у мене є кілька хвилин, я готую цей торт. Смакота!

Коли у мене є кілька хвилин, я готую цей торт. Смакота!
Коли у мене є кілька хвилин, я готую цей торт. Смакота!

Інгредієнти:

Для крему:

  • 1 яйце
  • 60 г цукру
  • ванілін
  • 10 г борошна
  • 200 мл молока

Додатково:

  • вершки або вершковий сир – 200 мл
  • подрібнений мигдаль (70 г)

Процес приготування:

  1. Тісто можна купити готове в магазині, або приготувати за цим рецептом.
  2. Тісто ріжемо на смужки. Викладаємо на застелене пергаментом деко.
  3. Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо тісто до 10 хвилин. Даємо охолонути.
  4. Готуємо крем: яйця змішуємо з цукром, борошном, ваніліном до однорідності.
  5. Вливаємо молоко. Ставимо на вогонь, варимо до загустіння маси.
  6. Знімаємо з плити, додаємо вершкове масло.
  7. Збиті вершки або вершковий сир змішуємо з кремом.
  8. Збираємо рулет: на пергамент викладаємо шар крему і перший шар паличок з листкового тіста.
  9. Зверху кладемо крем і викладаємо палички. Таким чином викладаємо всі інгредієнти.
  10. Звертаємо плівку, формуючи рулет, щільно зав’язуємо краї і відправляємо в холодильник на 6 годин.
  11. Готовий рулет посипаємо мигдалевими пелюстками і смакуємо!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!