Королева святкового столу. Неймовірно смачно, можна готувати з різними начинками

Картопляні запіканки з різними начинками, завжди користуються успіхом. Пропонуємо запіканку з курячим м’ясом і сиром.

Інгредієнти:

  • картопля, 800 г;
  • куряче філе, 500 г;
  • печериці, 300 г;
  • цибуля, 150 г;
  • сир, 200 г;
  • вершки жирні, 200 мл;
  • яйце, 1 шт.;
  • сіль, перець і спеції за смаком, рослинна олія.

Процес приготування:

  1. Відварюємо в мундирах картоплю, очищаємо від шкірки і половину тремо на крупній тертці.
  2. Нарізаємо шматочками цибулю та печериці, обсмажуємо на олії, солимо та перчимо за смаком.
  3. Філе ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії. Додаємо спеції за смаком.
  4. У форму викладаємо шар картоплі, трохи сиру, філе, гриби з цибулею, картоплю і сир, що залишився.
  5. Яйце збиваємо з сіллю і вершками і заливаємо масу.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо протягом 20-30 хвилин.