Картопляні запіканки з різними начинками, завжди користуються успіхом. Пропонуємо запіканку з курячим м’ясом і сиром.
Інгредієнти:
- картопля, 800 г;
- куряче філе, 500 г;
- печериці, 300 г;
- цибуля, 150 г;
- сир, 200 г;
- вершки жирні, 200 мл;
- яйце, 1 шт.;
- сіль, перець і спеції за смаком, рослинна олія.
Процес приготування:
- Відварюємо в мундирах картоплю, очищаємо від шкірки і половину тремо на крупній тертці.
- Нарізаємо шматочками цибулю та печериці, обсмажуємо на олії, солимо та перчимо за смаком.
- Філе ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії. Додаємо спеції за смаком.
- У форму викладаємо шар картоплі, трохи сиру, філе, гриби з цибулею, картоплю і сир, що залишився.
- Яйце збиваємо з сіллю і вершками і заливаємо масу.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо протягом 20-30 хвилин.