
На форму 22 см:
- Борошно – 280 г
- Масло вершкове – 180 г
- Какао – 60 г
- Цукор – 80-100 г
- Сіль – дрібка
Начинка:
- Сир – 350 г
- цукор – 70-100 г
- Ванільний цукор – 20 г
- Яйця – 3 шт.
- Сметана – 70 г
- Крохмаль кукурудзяний – 20-40 г (якщо начинка рідка, додайте більше, якщо досить густа, менше)
Процес приготування:
- Для начинки все ретельно перебити занурювальним блендером до однорідної маси.
- Борошно і какао просіяти, додати цукор і щіпку солі. Охолоджене вершкове масло натерти на тертці, потім руками розтерти в дрібну крихту.
- 2/3 крихти відправляємо в форму, формуємо дно і бортики. Викладаємо сирну масу. Присипаємо крихтою, що залишилася.
- Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Даємо повністю охолонути при кімнатній температурі.