Котлети більше не смажу. Готую таку смакоту з фаршу в духовці

Котлети більше не смажу. Готую таку смакоту з фаршу в духовці
Котлети більше не смажу. Готую таку смакоту з фаршу в духовці

Запечені в духовці страви виходять більш смачними, ароматними і корисними – ви не використовуєте багато олії і м’ясо або риба, овочі, не будуть надто жирними. Ось і ці котлетки з сиром, виходять ідеально.

Інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • батон, 3 шматочки;
  • цибуля, 1 шт.;
  • молоко або вода, 150 г;
  • сіль, перець, спеції.

Для приготування начинки необхідно :

  • цибуля, 1 шт.;
  • огірок маринований, 1 шт.;
  • кетчуп, 3 ст.л.;
  • сир, 120 г

Процес приготування:

  1. Для початку необхідно замаринувати цибулю шматочками: змішуємо  1 ч.л.оцту і сіль, цукор по щіпці, трохи води. Все перемішуємо і маринуємо цибулю.
  2. Також замочуємо у воді або в молоці шматочки батона.
  3. Викладаємо в чашу блендера батон (попередньо віджати від рідини), цибулю, сіль і перець, спеції за смаком і подрібнюємо.
  4. Змішуємо масу з фаршем, перемішуємо.
  5. Маринований великий огірок ріжемо тонкими кружечками, сир – тонкими скибочками.
  6. Деко змащуємо олією або застилаємо пергаментом.
  7. З фаршу формуємо 9 великих і плоских котлет, викладаємо на деко.
  8. Змащуємо кетчупом, кладемо кружальця огірка і скибочки сиру.
  9. Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!