Котлети з баклажанів навіть смачніші м’ясних! Виходять ніжні та соковиті

Котлети з баклажанів навіть смачніші м'ясних! Виходять ніжні та соковиті
Котлети з баклажанів навіть смачніші м'ясних! Виходять ніжні та соковиті

Інгредієнти:

  • баклажани – 500 г;
  • помідори і цибуля – по 1 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • яйце – 1 шт.;
  • зелень на (свій) смак;
  • манна крупа – 3 ст.л.;
  • кукурудзяні пластівці – 100 г;
  • коріандр, сіль і перець, спеції.

Процес приготування:

  1. Баклажани очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками.
  2. В сковороду, наливаємо трохи води і тушкуємо баклажани 15 хвилин до м’якості. Зливаємо зайву воду.
  3. Помідори нарізаємо кубиками.
  4. Цибулю подрібнюємо блендером або на тертці.
  5. Змішуємо баклажани, цибулю, помідори, яйце, солимо і перчимо, додаємо часник і спеції, зелень і манну крупу.
  6. Перемішуємо і залишаємо масу на 20 – 30 хвилин, щоб розбухла манна крупа.
  7. Якщо фарш виходить рідким, додайте ще манну крупу.
  8. Формуємо котлети. Можна запанірувати в сухарях або кукурудзяних пластівцях. Обсмажуємо з двох сторін.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!