
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- вівсяні пластівці (швидкого приготування) – 1-2 склянки;
- цибуля і яйця – по 2 шт.;
- зелень, спеції;
- часник – на смак;
- сухарі панірувальні – 4 ст.л.
Процес приготування?
- Кабачки тремо на грубій тертці, солимо і перемішуємо, залишаємо, щоб маса пустила сік.
- Цибулю і зелень дрібно ріжемо.
- Кабачкову масу віджимаємо і змішуємо з цибулею і кропом.
- Додаємо в масу вівсяні пластівці і яйця, спеції, часник.
- Залишаємо масу на 30 хвилин.
- Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях і викладаємо на сковороду та обсмажуємо до рум’яності.
- Викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
- Можна протушкувати на сковороді, але в духовці виходить набагато краще і соковитіше.
- Котлети прекрасно поєднуються з салатами зі свіжих овочів, домашніми соусами.