Котлети з кабачків: рецепт соковитої і смачної страви

Котлети з кабачків: рецепт соковитої і смачної страви

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • вівсяні пластівці (швидкого приготування) – 1-2 склянки;
  • цибуля і яйця – по 2 шт.;
  • зелень, спеції;
  • часник – на смак;
  • сухарі панірувальні – 4 ст.л.

Процес приготування?

  1. Кабачки тремо на грубій тертці, солимо і перемішуємо, залишаємо, щоб маса пустила сік.
  2. Цибулю і зелень дрібно ріжемо.
  3. Кабачкову масу віджимаємо і змішуємо з цибулею і кропом.
  4. Додаємо в масу вівсяні пластівці і яйця, спеції, часник.
  5. Залишаємо масу на 30 хвилин.
  6. Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях і викладаємо на сковороду та обсмажуємо до рум’яності.
  7. Викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
  8. Можна протушкувати на сковороді, але в духовці виходить набагато краще і соковитіше.
  9. Котлети прекрасно поєднуються з салатами зі свіжих овочів, домашніми соусами.

Котлети з кабачків: рецепт соковитої і смачної страви

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!