Котлети з кабачків, як м’ясні! Ніхто і не здогадається!!! Сподобаються навіть тим, хто не любить кабачки

Смачні, ніжні та соковиті котлети з хрусткою скоринкою, сподобаються навіть тим, хто зовсім не любить кабачки, ніхто з моїх близьких не здогадався з чого вони !!!  М’ясний смак цим котлетам надає суміш коріандру і часнику. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • шматок батона
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст.л. сметани (майонезу)
  • 3 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль
  • часник
  • 1/2 ч.л. ложки коріандру

Процес приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій тертці, солимо і віджимаємо від зайвої рідини.
  2. Цибулю подрібнюємо у блендері.
  3. Батон замочуємо у воді, перебиваємо у блендері.
  4. Змішуємо кабачки, цибулю, батон, яйця, сметану (майонез), часник та коріандр. Перемішуємо.
  5. Додаємо борошно та сухарі, перемішуємо.
  6. Формуємо котлети, обвалюємо в сухарях і смажимо на олії.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!