КРАЩИЙ рецепт для будь-якої РИБИ, щоб вона вийшла соковитою та ніжною! Смачна риба під шубкою в духовці

КРАЩИЙ рецепт для будь-якої РИБИ, щоб вона вийшла соковитою та ніжною! Смачна риба під шубкою в духовці
КРАЩИЙ рецепт для будь-якої РИБИ, щоб вона вийшла соковитою та ніжною! Смачна риба під шубкою в духовці

Щоб приготувати рибу під шубкою в духовці:

  • Філе риби – 500 г (у мене хек)
  • Вершки 10% – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир – 100 г (я використовувала моцарелу)
  • Батон – 3 шматочки
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Цукор – дрібка

Процес приготування:

  1. Рибу нарізати маленькими шматочками, посолити і поперчити.
  2. Відрізати скоринки батона, м’якуш подрібнити руками і залити вершками.
  3. Цибулю нарізати невеликими кубиками, обсмажити на вершковому маслі до прозорості, додати дрібку цукру.
  4.  Сир натерти на тертці.
  5. Збити яйця, додати сир, батон з вершками, добре перемішати, посолити і поперчити на (свій) смак, можна додати зелень або улюблені спеції для риби.
  6. Форму змастити вершковим маслом, викласти цибулю, зверху шматочки риби, залити яєчно-вершковою сумішшю.
  7. Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!