
Щоб приготувати рибу під шубкою в духовці:
- Філе риби – 500 г (у мене хек)
- Вершки 10% – 300 г
- Цибуля – 1 шт.
- Сир – 100 г (я використовувала моцарелу)
- Батон – 3 шматочки
- Яйце – 2 шт.
- Сіль, чорний мелений перець за смаком
- Цукор – дрібка
Процес приготування:
- Рибу нарізати маленькими шматочками, посолити і поперчити.
- Відрізати скоринки батона, м’якуш подрібнити руками і залити вершками.
- Цибулю нарізати невеликими кубиками, обсмажити на вершковому маслі до прозорості, додати дрібку цукру.
- Сир натерти на тертці.
- Збити яйця, додати сир, батон з вершками, добре перемішати, посолити і поперчити на (свій) смак, можна додати зелень або улюблені спеції для риби.
- Форму змастити вершковим маслом, викласти цибулю, зверху шматочки риби, залити яєчно-вершковою сумішшю.
- Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.