Крем «Пломбір» ніжний і повітряний. На смак, як морозиво. Універсальний крем для всіх десертів і тортів

Крем «Пломбір» ніжний і повітряний. На смак, як морозиво. Підходить для всіх десертів і тортів
Крем «Пломбір» ніжний і повітряний. На смак, як морозиво. Підходить для всіх десертів і тортів

Цей крем вважається універсальним і ви можете використовувати його для найрізноманітніших десертів.

Інгредієнти:

  • молоко, 250 мл;
  • коньяк, 1 ст.л.;
  • масло вершкове, 250 г;
  • цукор, 120 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • дрібка солі;
  • борошно, 2 ст.л.;
  • ванілін, за смаком.

Процес приготування:

  1. Всі продукти повинні бути кімнатної температури, масло вершкове – розм’якшене.
  2. Змішуємо 100мл  молока і яйця.
  3. Борошно просіваємо і всипаємо в яєчно – молочну суміш, перемішуємо до однорідності.
  4. Змішуємо решту молока і цукор, нагріваємо до теплого стану і вливаємо масу з яєць, молока і борошна. Постійно перемішуючи, варимо масу до густого стану. Охолоджуємо.
  5. З’єднуємо вершкове масло з ваніліном і збиваємо до пишності і частинами вводимо крем, збиваємо до однорідності. В самому кінці додаємо коньяк.

Після того, як ви приготуєте крем, поставте його на 1 – 2 години в холодильник, тоді він буде прекрасно тримати форму при формуванні торта.

Крем «Пломбір» ніжний і повітряний. На смак, як морозиво. Підходить для всіх десертів і тортів
Крем «Пломбір» ніжний і повітряний. На смак, як морозиво. Підходить для всіх десертів і тортів