
Цей крем вважається універсальним і ви можете використовувати його для найрізноманітніших десертів.
Інгредієнти:
- молоко, 250 мл;
- коньяк, 1 ст.л.;
- масло вершкове, 250 г;
- цукор, 120 г;
- яйця, 2 шт.;
- дрібка солі;
- борошно, 2 ст.л.;
- ванілін, за смаком.
Процес приготування:
- Всі продукти повинні бути кімнатної температури, масло вершкове – розм’якшене.
- Змішуємо 100мл молока і яйця.
- Борошно просіваємо і всипаємо в яєчно – молочну суміш, перемішуємо до однорідності.
- Змішуємо решту молока і цукор, нагріваємо до теплого стану і вливаємо масу з яєць, молока і борошна. Постійно перемішуючи, варимо масу до густого стану. Охолоджуємо.
- З’єднуємо вершкове масло з ваніліном і збиваємо до пишності і частинами вводимо крем, збиваємо до однорідності. В самому кінці додаємо коньяк.
Після того, як ви приготуєте крем, поставте його на 1 – 2 години в холодильник, тоді він буде прекрасно тримати форму при формуванні торта.
