Купую свіже сало і готую з нього яскраву закуску за 15 хвилин. Гості в захваті!

Інгредієнти:

  • Сало – 1 кг
  • Кріп – 2 пучки
  • Часник 3-5 зуб.
  • Паприка – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Нам потрібно підготувати саме сало: викладаємо його на обробну дошку, знімаємо шкуру, ріжемо на невеликі шматочки і пропускаємо через м’ясорубку.
  2. Отриману масу солимо і ділимо на три рівні частини в окремий посуд. Кожну частину перемеленого сала змішаємо з різними приправами. В першу додаємо подрібнений кріп. У другу додаємо часник, пропущений через прес. У третю висипаємо паприку і все ретельно перемішуємо. Кожна приправа надає салу свій особливий смак і колір.
  3. Укладаємо в пластиковий контейнер харчову плівку і по черзі викладаємо в неї кожен вид сала: з паприкою, часникове, сало з кропом. На весь процес пішло не більше 15-20 хвилин, тепер потрібно тільки закрити кришку і дати нарізці трохи постояти в холодильнику.

Смачного!