Інгредієнти:
- Сало – 1 кг
- Кріп – 2 пучки
- Часник 3-5 зуб.
- Паприка – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
- Нам потрібно підготувати саме сало: викладаємо його на обробну дошку, знімаємо шкуру, ріжемо на невеликі шматочки і пропускаємо через м’ясорубку.
- Отриману масу солимо і ділимо на три рівні частини в окремий посуд. Кожну частину перемеленого сала змішаємо з різними приправами. В першу додаємо подрібнений кріп. У другу додаємо часник, пропущений через прес. У третю висипаємо паприку і все ретельно перемішуємо. Кожна приправа надає салу свій особливий смак і колір.
- Укладаємо в пластиковий контейнер харчову плівку і по черзі викладаємо в неї кожен вид сала: з паприкою, часникове, сало з кропом. На весь процес пішло не більше 15-20 хвилин, тепер потрібно тільки закрити кришку і дати нарізці трохи постояти в холодильнику.
Смачного!