Курка, маринована в гірчично – медовому соусі. Виходить м’якою, соковитою і з хрусткою скоринкою

Курка, маринована в гірчично - медовому соусі. Виходить м'якою, соковитою і з хрусткою скоринкою
Курка, маринована в гірчично - медовому соусі. Виходить м'якою, соковитою і з хрусткою скоринкою

Курка по цьому рецепту виходить м’якою, соковитою, дуже ароматною і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • стегенця або ціла курка, 1 кг;
  • мед, 3 ст.л.;
  • соєвий соус, 2 ст.л.;
  • олія, 2 ст.л;
  • гірчиця, 1 ст.л.;
  • гірчиця зерниста, 1 ст.л.

Процес приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, можна зняти шкіру.
  2. Всі інші інгредієнти змішуємо.
  3. М’ясо викладаємо в форму для запікання і заливаємо соусом, добре перемішуємо і залишаємо на 2 години, періодично перемішуючи.
  4. Накриваємо форму фольгою.
  5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо курку 30 хвилин, потім знімаємо фольгу і допікаємо до рум’яної скоринки ще 20-30 хвилин.

Подаємо з соусом. Смачного!

Курка, маринована в гірчично - медовому соусі. Виходить м'якою, соковитою і з хрусткою скоринкою
Курка, маринована в гірчично – медовому соусі. Виходить м’якою, соковитою і з хрусткою скоринкою