Куряча грудка в апетитній “шубці”: ситно і дуже смачно

Куряча грудка в апетитній "шубці": ситно і дуже смачно
Куряча грудка в апетитній "шубці": ситно і дуже смачно

Чудовий рецепт з курячої грудки, який підійде на будь-яке свято або просто для вечері. Також підходить для тих, хто дотримується принципів правильного харчування. Адже страва виходить легкою та дієтичною!

Продукти:

  • 2 курячих філе;
  • 2 зубчики часнику;
  • 250 г адигейського сиру;
  • 1 яйце;
  • сіль і перець;
  • зелень.

Як готувати:

  1. Розрізаємо куряче філе на шматки.
  2. Кожен шматок солимо, перчимо, злегка відбиваємо.
  3. Зверху натираємо часником, пропущеним через прес.
  4. Натираємо сир на тертці, ріжемо зелень.
  5. Додаємо сіль, перець, яйце. Все перемішуємо.
  6. Форму застеляємо пергаментним папером, викладаємо шматочки філе.
  7. Зверху викладаємо начинку.
  8. Запікаємо 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Швидко, просто і дуже смачно!  Переконайтеся самі!