
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.
- картопля – 4 шт.
- куряча грудка – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- сіль – 1/2 ч.л.
- перець – 1/2 ч.л.
- майонез – 2 ст.л.
- вершкове масло – 5 г
- сир – 50 г
Процес приготування:
- Кабачок тремо на грубій тертці і змішуємо з тертою картоплею. Віджимаємо масу від зайвої рідини.
- М’ясо ріжемо невеликими шматочками.
- В овочеву масу видавлюємо часник, додаємо рубану зелень і шматочки м’яса. Солимо, перчимо і додаємо спеції (собі) до смаку, майонез. Вимішуємо до однорідності.
- Форму змащуємо вершковим маслом і викладаємо масу, розрівнюємо, накриваємо фольгою.
- Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 30 хвилин.
- За 10 хвилин до закінчення запікання, знімаємо фольгу, посипаємо запіканку тертим сиром, змішаним із зеленню, копченою паприкою і допікаємо до рум’яної скоринки.
Подаємо страву зі сметаною або різними соусами.