Куряче філе, кабачок і картопля. Просто все змішала – і в духовку!

Куряче філе, кабачок і картопля. Просто все змішала - і в духовку!
Куряче філе, кабачок і картопля. Просто все змішала - і в духовку!

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • картопля – 4 шт.
  • куряча грудка – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • перець – 1/2 ч.л.
  • майонез – 2 ст.л.
  • вершкове масло – 5 г
  • сир – 50 г

Процес приготування:

  1. Кабачок тремо на грубій тертці і змішуємо з тертою картоплею. Віджимаємо масу від зайвої рідини.
  2. М’ясо ріжемо невеликими шматочками.
  3. В овочеву масу видавлюємо часник, додаємо рубану зелень і шматочки м’яса. Солимо, перчимо і додаємо спеції (собі) до смаку, майонез. Вимішуємо до однорідності.
  4. Форму змащуємо вершковим маслом і викладаємо масу, розрівнюємо, накриваємо фольгою.
  5. Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 30 хвилин.
  6. За 10 хвилин до закінчення запікання, знімаємо фольгу, посипаємо запіканку тертим сиром, змішаним із зеленню, копченою паприкою і допікаємо до рум’яної скоринки.

Подаємо страву зі сметаною або різними соусами.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!