Лаваш плюс фарш: ліниві чебуреки без тіста

Лаваш+фарш: ліниві чебуреки без тіста
Лаваш+фарш: ліниві чебуреки без тіста

Ліниві чебуреки – це неймовірно просто і швидко! Всього 2 інгредієнти (фарш і лаваш), і ви зможете приготувати смачну вечерю, обід або перекус. У цьому відео ми показали базовий варіант, а ви, на свій смак, можете додавати в фарш кінзу, прованські трави, кетчуп або будь-яку іншу добавку, яка робить смак фаршу більш яскравим.

Продукти:

  • 800 г фаршу (можна брати будь-який);
  • 1 цибулина;
  • 1 ч. л.солі;
  • 1/2 ч. л. перцю;
  • 1 яйце;
  • 10 тонких лавашів.

Як готувати:

  1. Для початку підготуйте фарш. Для цього додайте в нього дрібно нарізану цибулину, яйце, сіль і перець. Добре перемішайте.
  2. На половинку лаваша намажте ложкою фарш товщиною в пів сантиметра, притисніть руками.
  3. Складіть лаваш навпіл.
  4. Смажте такий чебурек по 2-3 хвилини з кожного боку.

Чебуреки виходять дуже соковиті і смачні. Спробуйте!