Ледачі БІЛЯШІ-ОЛАДКИ з кабачків — хіт літнього сезону!

Ледачі БІЛЯШІ-ОЛАДКИ з кабачків — хіт літнього сезону!
Ледачі БІЛЯШІ-ОЛАДКИ з кабачків — хіт літнього сезону!

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 2 яйця
  • 0,5 ч. л. солі (без гірки)
  • 0,5 ч .л. соди (гашеної оцтом)
  • 4-6 ст. л. борошна

Начинка:

  • 200-250 г курячого фаршу
  • 1 \ 3 ч. л. солі
  • мелений перець
  • 1 невелика цибулина
  • трохи води (розбавити фарш)

Приготування біляшів:

  1. Кабачки натерти на грубій тертці, посолити, додати яйця, соду, гашену оцтом, борошно. Тісто має бути не рідким, як густа сметана, але і не забитим борошном.
  2. У фарш додати на (свій) смак сіль, перець, натерти на дрібній тертці цибулю (не обов’язково). Все добре перемішати.
  3. На розігріту сковороду викласти тісто у вигляді оладок, злегка ложкою розрівняти.
  4. Відразу ж почати викладати зверху фарш, добре його розрівняти, робити це потрібно дуже швидко, щоб оладки не встигли підгоріти, поки ви будете викладати фарш.
  5. Потім знову кладемо тонким шаром тісто (тонко, щоб біляші повністю добре пропеклися).
  6. Перевернути біляші, накрити кришкою і на невеликому вогні тушити ще 3-4 хвилини. Подавати в гарячому вигляді зі сметанно-часниковим соусом.

Смачного!