Легкий у приготуванні пляцок “Баунті” з шоколадними коржами, кокосовою стружкою та кремом на згущеному молоці

Легкий у приготуванні пляцок "Баунті" з шоколадними коржами, кокосовою стружкою та кремом на згущеному молоці
Легкий у приготуванні пляцок "Баунті" з шоколадними коржами, кокосовою стружкою та кремом на згущеному молоці

Інгредієнти:

Для коржа: (форма 30 см на 37 см)

  • 200 г борошна
  • 200 г цукру
  • 50 г олії
  • 5 яєць
  • 2 ст. л. какао
  • 2 ч. л. розпушувача

Для кокосової начинки

  • 200 г кокосової стружки
  • 350 г молока
  • 100 г цукру
  • 150 г масла
  • 1 плитка білого шоколаду

Для крему:

  • 500 г згущеного молока
  • 250 г масла

Приготування коржа:

  1. З’єднати борошно, розпушувач та какао. Яйця збивати з цукром (приблизно 10 хв), поступово додаючи олію та сухі інгредієнти/
  2. Форму застелити пергаментом та змастити маслом. Випікати при 180 градусах, до готовності, 20-25 хв. Корж розділити на дві частини та зняти скоринку.

Приготування кокосової начинки:

  1. У молоко додати цукор та масло. Розчинити все разом на слабкому вогні. Додати кокосову стружку, помішуючи, проварити ще декілька хвилин. Додати плитку білого шоколаду та зняти з вогню.

Приготування крему:

  1. Масло кімнатної температури збити разом із згущеним молоком до однорідної консистенції.
    Корж просочити, нанести крем, поверх викласти начинку з кокосової стружки та знову нанести крем. Викласти корж, просочити та нанести крем/
  2. Залишити у холодильнику на 12 год (краще ніч).

Детальний рецепт приготування у відео:

https://youtu.be/CgwDCkvkiJY