
Інгредієнти:
Для коржа: (форма 30 см на 37 см)
- 200 г борошна
- 200 г цукру
- 50 г олії
- 5 яєць
- 2 ст. л. какао
- 2 ч. л. розпушувача
Для кокосової начинки
- 200 г кокосової стружки
- 350 г молока
- 100 г цукру
- 150 г масла
- 1 плитка білого шоколаду
Для крему:
- 500 г згущеного молока
- 250 г масла
Приготування коржа:
- З’єднати борошно, розпушувач та какао. Яйця збивати з цукром (приблизно 10 хв), поступово додаючи олію та сухі інгредієнти/
- Форму застелити пергаментом та змастити маслом. Випікати при 180 градусах, до готовності, 20-25 хв. Корж розділити на дві частини та зняти скоринку.
Приготування кокосової начинки:
- У молоко додати цукор та масло. Розчинити все разом на слабкому вогні. Додати кокосову стружку, помішуючи, проварити ще декілька хвилин. Додати плитку білого шоколаду та зняти з вогню.
Приготування крему:
- Масло кімнатної температури збити разом із згущеним молоком до однорідної консистенції.
Корж просочити, нанести крем, поверх викласти начинку з кокосової стружки та знову нанести крем. Викласти корж, просочити та нанести крем/ - Залишити у холодильнику на 12 год (краще ніч).
Детальний рецепт приготування у відео:
https://youtu.be/CgwDCkvkiJY