
Інгредієнти:
- капуста – 500 г;
- масло – 125 г;
- сметана, 5 ст.л.;
- яйця, 3 шт.;
- майонез (можна замінити сметаною), 3 ст.л.;
- сіль, 1 ч.л.;
- борошно, 6 ст.л.;
- розпушувач, 2 ч.л.
Рецепт приготування:
- Попередньо, капусту можна трішки протушити до м’ягкості. ІЯкщо це молода капуста, тоді не потрібно.
- Капусту дрібно шаткуємо і викладаємо її в форму для запікання. Можна скористатися і сковородою без ручки.
- Розтоплюємо масло і рівномірно заливаємо ним капусту. Капусту можна змішати з рубаною зеленню, дрібно порізаною цибулею, додати перцю за смаком.
- Змішуємо сметану, яйця, майонез, борошно, розпушувач, сіль і вимішуємо однорідне тісто. Сметану краще брати жирну. Заливаємо тістом капусту.
- Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо пиріг протягом 30 хвилин, поки верх не стане золотистого кольору. Смачного!
