Лінивий “Наполеон”всього з 3-ох інгредієнтів. 30 хвилин і готово!

Інгредієнти:

  • листкове тісто (бездріжджове) — 500 грамів
  • згущене молоко — 280 грамів
  • вершки жирністю 35% або домашня жирна сметана — 320 грамів

Приготування:

  1. Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.
  2. В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджену сметану і згущене молоко.
  3. Готові та остиглі коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені скоринки, і розім’яти їх до стану крихти для прикраси торта.
  4. Взяти тарілку для тортика. Викласти трохи крему на тарілку, зверху розмістити один корж, змастити кремом і так продовжити з усіма коржами.
  5. Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.

“Ледачий Наполеон” готовий, смачного!