Інгредієнти:
- листкове тісто (бездріжджове) — 500 грамів
- згущене молоко — 280 грамів
- вершки жирністю 35% або домашня жирна сметана — 320 грамів
Приготування:
- Листкове тісто розморозити, і не розгортаючи викласти на деко і випікати 20-25 хв. до золотистого кольору в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Потім коржам дати охолонути.
- В чаші протягом 3-4 хв. збити охолоджену сметану і згущене молоко.
- Готові та остиглі коржі розділити на 3-4 пласти. Зняти запечені скоринки, і розім’яти їх до стану крихти для прикраси торта.
- Взяти тарілку для тортика. Викласти трохи крему на тарілку, зверху розмістити один корж, змастити кремом і так продовжити з усіма коржами.
- Обсипати крихтами тортик, і дати йому постояти мінімум 30 хвилин для просочення.
“Ледачий Наполеон” готовий, смачного!