
Інгредієнти:
- фарш (асорті з курячого м’яса і яловичини або свинини) – 900 г;
- кабачки – 400 г;
- цибуля і морква – по 1 шт.;
- картопля – 150 г;
- часник – 3 зубчики;
- яйце – 1 шт.;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування:
- Картоплю, кабачок та моркву натираємо на грубій тертці і змішуємо з фаршем.
- Заправляємо фарш подрібненим часником, сіллю, перцем, спеціями, зеленню.
- Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях і обсмажуємо на олії з двох сторін на невеликому вогні під кришкою. В середньому, потрібно близько 4 – 5 хвилин на кожну сторону.
- Можна додатково зробити соус з помідорів зі сметаною і часником і протушкувати їх 5 – 10 хвилин.
Котлетки відмінно поєднуються зі салатами зі свіжих овочів.