Літні котлети готую тільки так! Дуже соковиті та смачні: хочеться готувати їх завжди

Інгредієнти:

  • фарш (асорті з курячого м’яса і яловичини або свинини) – 900 г;
  • кабачки – 400 г;
  • цибуля і морква – по 1 шт.;
  • картопля – 150 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування:

  1. Картоплю, кабачок та моркву натираємо на грубій тертці і змішуємо з фаршем.
  2. Заправляємо фарш подрібненим часником, сіллю, перцем, спеціями, зеленню.
  3. Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях і обсмажуємо на олії з двох сторін на невеликому вогні під кришкою. В середньому, потрібно близько 4 – 5 хвилин на кожну сторону.
  4. Можна додатково зробити соус з помідорів зі сметаною і часником і протушкувати їх 5 – 10 хвилин.

Котлетки відмінно поєднуються зі салатами зі свіжих овочів.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!