Літній варіант голубців! Кабачкові голубці виходять соковитими та дуже смачними

Просто замінила капусту кабачками! Кабачкові голубці соковитими та дуже смачними

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Фарш – 0,5 кг
  • Рис – 150 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Часниковий порошок – 0,5 ч. л.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Кетчуп – 150 г
  • Сметана – 150 г

Рецепт приготування:

  1. Кабачки наріжте тонкими смужками. Змішайте фарш, промитий рис та засмажку з цибулі та моркви.
  2. Зі спецій до начинки додайте 1 ч. л. солі, сухий часник і чорний перець за смаком. Перемішайте. На край кабачка викладіть трохи начинки. Згорніть рулетом.
  3. Таким чином, сформуйте всі голубці. Викладіть їх у форму. Кетчуп змішайте зі сметаною, додайте прованські трави та трохи солі. Перемішайте. Сумішшю залийте голубці.
  4. Готуйте страву у розігрітій до 190 градусів духовці близько 1 години. Готовність перевіряйте самі. Голубці подавайте до столу, щедро поливши підливою і присипавши нарізаною зеленню. Цей літній варіант голубців підійде тим, хто любить кабачки!
  5. Готуйте страву у розігрітій до 190 градусів духовці близько 1 години. Готовність перевіряйте самі. Голубці подавайте до столу, щедро поливши підливою і присипавши нарізаною зеленню. Цей літній варіант голубців підійде тим, хто любить кабачки!