Лише 1 інгредієнт! Дуже смачна японська страва. Чудовий рецепт на щодень!

Лише один інгредієнт! Дуже смачний японський омлет
Лише один інгредієнт! Дуже смачний японський омлет

Новий спосіб приготування просто на сковороді, результат просто приголомшливий! Смачніше, ніж яєчня і звичайний омлет. Чудовий рецепт на щодень!

Продукти:

  • 5 яєць;
  • сіль;
  • цукор.

Як готувати:

  1. Відділяємо білки від жовтків.
  2. Білки солимо, збиваємо міксером до пишної маси.
  3. Додаємо цукор, продовжуємо збивати.
  4. До жовтків також додаємо цукор, перемішуємо.
  5. У змащену сковороду виливаємо жовтки.
  6. Коли жовтки трошки «схопляться», викладаємо зверху білки, розрівнюємо лопаткою.
  7. Закриваємо кришкою.
  8. Через 4-5 хвилин омлет викладаємо в миску.

Подавати такий омлет можна з гострим соусом, сиром або з солодкими соусами.