Люля-кебаб виходить як з мангалу, але готуємо його в звичайній духовці!

Люля-кебаб виходить як з мангалу, але готуємо його в звичайній духовці!
Люля-кебаб виходить як з мангалу, але готуємо його в звичайній духовці!

Інгредієнти:

  • м’ясо – 500 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Для приготування маринованої цибулі:

  • цибуля червона – 2-3 шт.;
  • оцет – 2-3 ст.л.;
  • олія – 2 ст.л.;
  • сіль, цукор, перець.

Процес приготування:

  1. Готуємо фарш, цибулю подрібнюємо зручним для вас способом і змішуємо.
  2. Додаємо дрібно посічену зелень, солимо і перчимо, заправляємо ароматними спеціями.
  3. Фарш добре і довго вимішуємо, щоб він став щільним.
  4. На дерев’яних шпажках формуємо фарш і викладаємо на змащене олією деко.
  5. Запікаємо близько 20 – 30 хвилин при 190 градусах.
  6. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо в маринаді (змішуємо всі інгредієнти). Довго маринувати не потрібно, достатньо буде 10 хвилин.
  7. Подаємо блюдо з маринованою цибулею і свіжими коржами.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!