
Інгредієнти:
- м’ясо – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Для приготування маринованої цибулі:
- цибуля червона – 2-3 шт.;
- оцет – 2-3 ст.л.;
- олія – 2 ст.л.;
- сіль, цукор, перець.
Процес приготування:
- Готуємо фарш, цибулю подрібнюємо зручним для вас способом і змішуємо.
- Додаємо дрібно посічену зелень, солимо і перчимо, заправляємо ароматними спеціями.
- Фарш добре і довго вимішуємо, щоб він став щільним.
- На дерев’яних шпажках формуємо фарш і викладаємо на змащене олією деко.
- Запікаємо близько 20 – 30 хвилин при 190 градусах.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо в маринаді (змішуємо всі інгредієнти). Довго маринувати не потрібно, достатньо буде 10 хвилин.
- Подаємо блюдо з маринованою цибулею і свіжими коржами.