М’яке тісто на кип’ятку для пельменів, вареників

М’яке тісто на кип’ятку для пельменів, вареників
М’яке тісто на кип’ятку для пельменів, вареників

З цим рецептом ви приготуєте дуже м’яке і еластичне тісто для вареників, пельменів і чебуреків.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйце – 1 шт;
  • олія рослинна – 1 ст.л;
  • кип’яток – 1 стакан;
  • борошно – 3 склянки;
  • сіль – 1 ч.л.

Процес приготування тіста:

  1. Яйця з’єднуємо з сіллю і збиваємо вінчиком.
  2. Борошно просіваємо, всипаємо в масу частинами, вливаємо кип’яток і рослинну олію.
  3. Спочатку вимішуємо лопаткою, потім, коли температура тіста дозволить, вимішуємо руками на столі, присипаному борошном.
  4. Коли тісто буде м’яким і еластичним, приступаємо до ліплення пельменів, вареників і чебуреків.

24 рецепти найкращих та найнесподіваніших начинок для вареників

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!