
Інгредієнти:
- гарбуз – 250 г
- грецькі горіхи – 100 г
- апельсинова цедра – 20 г
- яйце – 4 шт.
- цукор – 150 г
- борошно – 150 г
- розпушувач – 10 г
- ванілін – дрібка
Рецепт приготування:
- Подрібніть волоські горіхи і цедру у велику крихту. Натріть гарбуз на великій тертці.
- Відокремте жовтки від білків. Жовтки збийте з ваніліном і половиною цукру до світлого кольору.
- Додайте до цієї маси горіхи з цедрою, гарбуз, борошно і розпушувач, добре перемішайте.
- Збийте білки з цукром, що залишився до стійких піків. Акуратно вмішати білкову масу до решти інгредієнтів.
- Застеліть форму для випікання пергаментом, вилийте в неї тісто. Випікайте годину в духовці, розігрітій до 180 ° С.
- Смачного чаювання!
М’який гарбузовий пиріг — пряник з волоськими горіхами. Осіння випічка до чаю!