Мало хто знає ЦЕЙ рецепт! Всього ОДИН інгредієнт і звичайні булочки з сиром стають незрівнянні!

Інгредієнти:

  • тепле молоко – 300 мл
  • борошно – 500 – 520 г
  • сухі дріжджі – 10 г
  • цукор – 3-4 ст. л.
  • мед – 2 ст. л.
  • сіль – дрібка
  • олія – 50 мл

Начинка:

  • сир – 360 г
  • цукор – 2 -3 ст. л.
  • ванільний цукор – 10 г
  • родзинки – 80-100 г
  • вершкове масло – 20 г
  • яйце – 1 шт.
  • змастити жовтком + 1 ч. л. молока

Процес приготування:

  1. Виливаємо в глибоку миску 300 мл молока, висипаємо 10 г сухих дріжджів, дрібку солі, 4 столові ложки цукру і перемішуємо.
  2. Потім вливаємо 50 мл олії, додаємо дві столові ложки меду, всипаємо 500-520 г борошна і перемішуємо ще раз.
  3. Замішуємо тісто і залишаємо його під плівкою підійматися на годину.
  4. Тим часом приготуємо начинку. В окремій мисці змішуємо 360 г сиру, 3 столові ложки цукру, 10 г ванільного цукру, 20 г вершкового масла.
  5. Дістаємо тісто і розгортаємо його на робочій поверхні. Наносимо шар сирної начинки і розподіляємо родзинки.
  6. Загортаємо тісто рулетом. Ріжемо на частини, вмочуємо однією стороною в борошно. Залишилося перекласти їх на застелене пергаментом деко, змастити і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
  7. Готові булочки посипаємо цукровою пудрою. Смачного!