Мама розповіла, чому її печериці такі смачні! Грибочки в часниковому соусі «Мрія гостей»

Інгредієнти:

  • гриби, 150 г;
  • олія, 1 ст.л.;
  • бальзамічний соус, 3 ст.л.;
  • соєвий соус, 2 ст.л.;
  • часник, 2-3 зубчики;
  • чебрець, половина ч.л.;
  • сіль, перець.

Процес приготування:

  1. Спочатку розігріваємо духовку до 200 градусів.
  2. Миті і просушені гриби поливаємо соєвим соусом, бальзамічним соусом, посипаємо дрібно рубаним чебрецем, часником, перцем і солимо за смаком.
  3. Все перемішуємо, викладаємо на деко, змащене олією і запікаємо близько 20 хвилин.

Беріть печериці маленького розміру, їх можна не різати, середні перерізуємо на 2 частини, а великі ріжемо на шматочки.

Подаємо, посипавши рубаною зеленню.

Мама розповіла, чому її печериці такі смачні! Грибочки в часниковому соусі «Мрія гостей»
Мама розповіла, чому її печериці такі смачні! Грибочки в часниковому соусі «Мрія гостей»