Інгредієнти:
- гриби, 150 г;
- олія, 1 ст.л.;
- бальзамічний соус, 3 ст.л.;
- соєвий соус, 2 ст.л.;
- часник, 2-3 зубчики;
- чебрець, половина ч.л.;
- сіль, перець.
Процес приготування:
- Спочатку розігріваємо духовку до 200 градусів.
- Миті і просушені гриби поливаємо соєвим соусом, бальзамічним соусом, посипаємо дрібно рубаним чебрецем, часником, перцем і солимо за смаком.
- Все перемішуємо, викладаємо на деко, змащене олією і запікаємо близько 20 хвилин.
Беріть печериці маленького розміру, їх можна не різати, середні перерізуємо на 2 частини, а великі ріжемо на шматочки.
Подаємо, посипавши рубаною зеленню.