
Запечені печериці в часниковому соусі – це дуже смачна закуска, прекрасне доповнення на вашому святковому столі.
Інгредієнти:
- гриби, 150 г;
- олія, 1 ст.л.;
- бальзамічний соус, 3 ст.л.;
- соєвий соус, 2 ст.л.;
- часник, 3 зубчики;
- чебрець свіжий, половина ч.л;
- сіль, перець.
Процес приготування:
- Спочатку розігріваємо духовку до 200 градусів.
- Миті і просушені гриби викладаємо на деко, змащене олією.
- Тепер скроплюємо гриби соєвим соусом, бальзамічним, та посипаємо дрібно рубаним чебрецем, часником, перцем і солимо за смаком.
- Все перемішуємо і запікаємо близько 20 хвилин. Іноді перемішуйте гриби.
- Подаємо, посипавши рубаною зеленню. Смачного!
Мама розповіла, чому її печериці такі смачні! Грибочки в часниковому соусі «Мрія гостей»