Мариную курку в кефірі і запікаю в духовці! М’ясо виходить м’яким, ніжним і соковитим

Мариную курку в кефірі і запікаю в духовці! М'ясо виходить м'яким, ніжним і соковитим
Мариную курку в кефірі і запікаю в духовці! М'ясо виходить м'яким, ніжним і соковитим

Інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 700 г;
  • часник, 3 зуб. (за смаком);
  • цибуля, 1 шт.;
  • паприка і гірчиця зернами, по 1 ч.л.;
  • кефір, 1 скл.;
  • перець, сіль, спеції, олія.

Процес приготування:

  1. Викладаємо м’ясо в глибоку посудину і заправляємо сіллю, паприкою, спеціями на ваш смак, посипаємо рубаним часником і цибулею, порізаною кубиком.
  2. Змішуємо кефір з паприкою та гірчицею і цим соусом поливаємо м’ясо, руками добре вимішуємо.
  3. Накриваємо посуд фольгою і залишаємо маринуватися кілька годин в холодильнику.
  4. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо м’ясо і зверху поливаємо залишками соусу і цибулею з часником.
  5. Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо м’ясо близько 45 хвилин.
Мариную курку в кефірі і запікаю в духовці! М'ясо виходить м'яким, ніжним і соковитим
Мариную курку в кефірі і запікаю в духовці! М’ясо виходить м’яким, ніжним і соковитим