Масні ГОЛУБЦІ зі шматком м’яса на Різдво! Є хитрість! Святкові голубці з підчеревиною

Масні ГОЛУБЦІ зі шматком м’яса на Різдво! Є хитрість! Святкові голубці з підчеревиною
Масні ГОЛУБЦІ зі шматком м’яса на Різдво! Є хитрість! Святкові голубці з підчеревиною

Різдвяні голубці з рисом та м’ясом. Але це не звичайні голубці, де використовується м’ясний фарш. Вони робляться по іншому. Тут є м’ясо, але смакує по іншому, бо воно в голубець потрапляє цілим шматком. В цьому відео ми приготуємо, напевно, наймасніші голубці на світі. Якби мені сказали, що є ще жирніші і водночас, щоб були ще й такі смачні, як ці, то я б і не повірив. Такі голубці в нас готують, зазвичай, на зимові свята, особливо на Різдво (можуть і на Великдень). Вони з м’ясом, але без фаршу. Ця їжа просто ідеальна в зимові прохолодні дні, особливо на свята. Їх можна готувати і до Великодня, якщо ще будуть крижівки в бочках. На ці голубці тільки поглянеш і вже стає тепло, а як з’їси один-два, так життя повністю вдалося. Що ж в них такого особливого дивіться у відео.

Складники для голубців:

  • крижівки (квашена капуста цілими головками) (якщо немає крижівок, то можна взяти звичайну капусту і залити чимось кисленький, для прикладу томатний сік, або вода з томатною пастою. ) – 3-4 шт.
  • підчеревина (можна з ребром, можна без. Головне, щоб було м’ясисте)
  • рис круглозернистий непропарений – 800 грамів
  • морква -3-4 шт. (300-400 грамів)
  • цибуля – (500-600 грамів)
  • зелена цибуля (за наявністю чи бажанням) – жменя
  • олія (за бажанням) – столова ложка
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком

Процес приготування (відео)