Меню на свято за 2 години: готую 10 страв! Святковий стіл: салати, закуски, торт та гаряче

Меню на свято за 2 години: готую 10 страв! Святковий стіл: салати, закуски, торт та гаряче
Меню на свято за 2 години: готую 10 страв! Святковий стіл: салати, закуски, торт та гаряче

ІНГРЕДІЄНТИ:

1. Бутерброди зі шпротами

  • батон – 1 шт.
  • шпроти – 320 г
  • помідори – 3 шт.
  • сир – 80 г
  • майонез – 80 г
  • часник – 1 зубчик
  • кріп – для прикраси

2. Торт без випічки з полуницею «Повітряна хмаринка»

  • полуниця – 500 г
  • вершки 36% – 500 мл
  • зефір – 300 г

3. Хек під сирно-грибною начинкою

  • хек – 800 г
  • печериці – 200 г
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • сир – 100 г
  • лимонний сік – 3 ст. л.
  • сіль, перець чорний мелений

4. Рулетики з лаваша

  • лаваш великий – 1 шт.
  • яйця варені – 5 шт.
  • листя салату – 1 пучок
  • паприка солодка мелена – 1/3 ч. л.
  • каррі – 1/3 ч. л.
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • майонез – 2 ст. л.

5. М’ясні рулетики фаршировані грибами

  • свинина – 1 кг
  • печериці – 400 г
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • перець солодкий – 1 шт.
  • сухарі панірувальні – 150 г
  • олія
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком

6. Закуска із солодких перців з начинкою

  • перець солодкий – 3 шт.
  • яйця варені – 5 шт.
  • сир – 200 г
  • кріп – пучок
  • майонез – 5-6 ст. л.
  • часник – 2-3 зубчики
  • сіль – за смаком

7. «Гусарський салат»

  • помідори середнього розміру – 3 шт.
  • ковбаса – 150 г
  • сир – 50 г
  • петрушка – 1 пучок
  • сіль, перець чорний мелений
  • майонез – 2 ст. л.

8. Салат «Літо»

Інгредієнти:

  • тунець консервований – 1 банка (185 г)
  • листя салату – 1 пучок
  • огірки – 3 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • яйця варені – 4-5 шт.
  • кунжут – 1 ст. л.

Соус:

  • олія – 2 ст. л.
  • оцет яблучний (лимонний сік) – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • сіль – дрібка
  • чорний мелений перець – за смаком

9. Салат з огірків з м’ятою

  • огірки – 300 г
  • олія рослинна – 1-2 ст. л.
  • оцет яблучний – 1 ст. л.
  • м’ята – 1 ст. л.
  • часник – 2-3 зубчики
  • сіль – 1/2 ч. л.

10. Закусочна тарілка

  • сир Dorblu – 100 г
  • оливки чорні – 100 г
  • оливки зелені – 100 г
  • моцарелла міні – 100 г
  • печериці мариновані – 100 г 

Процес приготування (відео):