Мій метод засолювання кропу, повторюю його з року в рік, може довго зберігатися (ділюся)

Кріп перебрати, промити, просушити.

Кріп я дрібно поріжу, засиплю сіллю і перемішую. Солю завжди на око. Ось на мій обсяг, що у мене я кладу 2 ст.л. солі.

Підготуємо банки (чисті та сухі). Можна брати як скляні, так і пластмасові.  Наповнюємо банки кропом. Відправляємо в холодильник.

Через день, ви побачите, що кріп починає вже осідати, з’явиться трохи більше місця, в принципі тут нічого страшного, що він осідає. Через 2-3 дні він ще більше осяде. Також, хочу ще відзначити, що точність ваги інгредієнтів тут взагалі не важлива. Такий кріп я можу додати, як в гарячі страви, так і в салати.

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!