По-перше, це довго, по-друге, потрібно багато цукру, а по-третє, у нас ніхто вдома не їсть варення.
Я знайшла для себе новий спосіб заготівлі ягід на зиму. Набагато простіше, швидше, корисніше, а головне діти і чоловік їдять із задоволенням.
Подібним чином я заготовлюю будь-які ягоди та фрукти:
- малину;
- полуницю;
- черешню;
- вишню;
- абрикоси.
Мій спосіб заготівлі ягід на зиму:
Буде потрібен тільки блендер. І пластикові контейнери. Я використовую одноразові. Це не дорого. Вони відповідного розміру. Дуже зручно.
Ягоди потрібно перебрати. З ягід, які з кісточками, потрібно видалити кісточки. Потім, частину найкрасивіших і апетитних ягід потрібно відкласти в сторону.
А решта ягід потрібно перемолоти в блендері. Я цукор не додаю, особливо до таких солодких ягід, як малина, полуниця або черешня. Ви можете додати цукор (собі) до смаку.
Цілі ягідки розкласти по контейнерах, а потім залити їх сумішшю з блендера.