Мій улюблений десерт: еклери виходять хрусткі з веркшовим смаком! Простий рецепт еклерів в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 80 г борошна
  • 2 яйця
  • 70 г вершкового масла
  • 140 г води
  • 10 г цукру
  • дрібка солі

Для крему:

  • 2 яйця
  • 240 г молока
  • 60 г цукру
  • 20 г кукурудзяного крохмалю
  • 20 г масла

Додатково:

  • 50 г вершків
  • 50 г темного шоколаду
  1. Обов’язково попередньо розігрійте духовку перед випіканням.
  2. Ніколи не відкривайте духовку під час випічки. Краще залишити в духовці хвилин на 5, а потім виймати.
  3. Можна додати 2 г ванільного екстракту разом з молоком.

Процес приготування: