
Інгредієнти:
- 1 склянка молока (200 мл)
- 1 яйце
- 1 чайна ложка солі (4 г)
- 12 г харчової соди
- 3,5 склянки борошна (360 г)
- олія для смаження
Процес приготування:
- Швидко замішуємо тісто: у глибоку миску наливаємо 200 мілілітрів молока, туди ж розбиваємо яйце, додаємо сіль, соду та борошно.
- Ділимо тісто на 4 частини і кожну розгортаємо в прямокутник. Нарізаємо його тонкими смужками і ділимо їх навпіл, як на фото:
- Кладемо один шматок тіста на інший:
- Продавлюємо посередині паличкою:
- Розігріваємо багато олії та обсмажуємо до рум’яної скоринки, близько 3-5 хвилин.
Смачного!