Молоко, яйце та борошно — для напростішої повітряної випічки. Смакота до чаю!

Молоко, яйце та борошно — для напростішої повітряної випічки. Смакота до чаю!
Молоко, яйце та борошно — для напростішої повітряної випічки. Смакота до чаю!

Інгредієнти:

  • 1 склянка молока (200 мл)
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка солі (4 г)
  • 12 г харчової соди
  • 3,5 склянки борошна (360 г)
  • олія для смаження

Процес приготування:

  1. Швидко замішуємо тісто: у глибоку миску наливаємо 200 мілілітрів молока, туди ж розбиваємо яйце, додаємо сіль, соду та борошно.
  2. Ділимо тісто на 4 частини і кожну розгортаємо в прямокутник. Нарізаємо його тонкими смужками і ділимо їх навпіл, як на фото:
  3. Кладемо один шматок тіста на інший:
  4. Продавлюємо посередині паличкою:
  5. Розігріваємо багато олії та обсмажуємо до рум’яної скоринки, близько 3-5 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!