Морква по-корейськи за 5 хвилин: ідеальні пропорції спецій, неймовірний смак

Морква по-корейськи за 5 хвилин: ідеальні пропорції спецій, неймовірний смак
Морква по-корейськи за 5 хвилин: ідеальні пропорції спецій, неймовірний смак

Це просто ідеальний і швидкий рецепт. Морква по-корейськи виходить ароматною і неймовірно смачною. Весь секрет у правильних пропорціях спецій.

Інгредієнти:

  • морква – 600 г
  • 1,5 ч. л. цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 3/4 ч. л. чорного перцю
  • 1 ч. л. коріандру
  • щіпка червоного перцю
  • 6 зубчиків часнику
  • 2,5 ст. л. оцту 9%
  • 80 мл соняшникової олії

Рецепт приготування:

  1. За допомогою спеціальної терки натерти моркву.
  2. Моркву перекласти в миску, зробити поглиблення. Додати всі спеції і часник, пропустивши через прес.
  3. Соняшникову олія нагріти на сковороді, вилити на спеції. Гаряча олія більш яскраво розкриває смак спецій.
  4. Ретельно перемішати. В кінці додати оцет і знову перемішати.

Читайте також:

8 рецептів салатів з моркви: на свято і щодень