
Це просто ідеальний і швидкий рецепт. Морква по-корейськи виходить ароматною і неймовірно смачною. Весь секрет у правильних пропорціях спецій.
Інгредієнти:
- морква – 600 г
- 1,5 ч. л. цукру
- 1/2 ч. л. солі
- 3/4 ч. л. чорного перцю
- 1 ч. л. коріандру
- щіпка червоного перцю
- 6 зубчиків часнику
- 2,5 ст. л. оцту 9%
- 80 мл соняшникової олії
Рецепт приготування:
- За допомогою спеціальної терки натерти моркву.
- Моркву перекласти в миску, зробити поглиблення. Додати всі спеції і часник, пропустивши через прес.
- Соняшникову олія нагріти на сковороді, вилити на спеції. Гаряча олія більш яскраво розкриває смак спецій.
- Ретельно перемішати. В кінці додати оцет і знову перемішати.
Читайте також: