Морква + сир = неймовірний ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ! Готується за 15 хвилин

Морква + сир = неймовірний ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ! Готується за 15 хвилин
Морква + сир = неймовірний ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ! Готується за 15 хвилин

Інгредієнти:

  • 4 моркви (550 г)
  • 150 г апельсинового соку
  • 1 ч. л. апельсинової цедри
  • 1 дрібка солі
  • 2 ст. л. меду
  • 25 г желатину
  • 300 г сиру
  • 100 г сметани 20%
  • 30 г маку
  • 5 крапель ванільної есенції

Рецепт приготування:

  1. Візьми 2 склянки і висип в них желатин. 10 і 15 г відповідно. До желатину додай воду. До 10 г додай 50 мл води, а до 15 г додай 100 мл води. Розмішай.
  2. 30 г маку залий окропом . Апельсинову цедру теж залий невеликою кількістю окропу. Вичави сік з апельсина.
  3. Звари моркву. Блендером доведи до стану п’юре. Подрібнену моркву посоли, додай ложку меду і цедру апельсина, з якої злили зайву рідину. В кінці залий моркву свіжовичавленим апельсиновим соком. Ретельно все перемішай ложкою.
  4. Збий сир в блендері і змішай зі сметаною і медом. Потім виклади масу в миску і додай мак, який вже повинен збільшитися в обсязі. Для запаху додай ванільну есенцію. Перемішай масу.
  5. Підготуй форму для випічки і застели дно фольгою. З боків постав щільний поліетилен, щоб торт було легше діставати. Розтопи обидві склянки желатину в мікрохвильовці. 15 г желатину додай до морквяного шару, а 10 г, відповідно, до сирного. Викладай 3 ст. л. сирної маси і потім морквяної. Поки сирна маса не закінчиться. Важливо не змішувати ці шари і користуватися різними ложками. Залишки морквяної маси викладемо останнім шаром. Практично готовий десерт відправ в холодильник на ніч.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!