
Багато хто віддає перевагу рубаним котлетам, вони виходять більш соковитими і м’якими, ніж з подрібненого за допомогою м’ясорубки фаршу. Таким способом я ще готую і рибні котлети, теж дуже смачно.
Інгредієнти:
- м’ясо куряче, 550 г;
- яйце, 1 шт.;
- борошно, 3 ст.л.;
- сіль, перець, спеції;
- сир, 150 г;
- часник сухий і пряні трави.
Процес приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо, ріжемо дрібними шматочками.
- Сир тремо на крупній тертці.
- М’ясо заправляємо сіллю, перцем, спеціями, пряними травами – все на ваш смак. Ще додайте кріп, часник.
- Додаємо борошно і яйце, вимішуємо.
- Всипаємо сир, перемішуємо.
- Обсмажуємо на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку під кришкою на невеликому вогні.
Можна і запекти в духовці, теж смачно виходить.
Смачного!
