Моя коронна страва! Курячі котлетки з плавленим сиром

Моя коронна страва! Курячі котлетки з плавленим сиром
Моя коронна страва! Курячі котлетки з плавленим сиром

Багато хто віддає перевагу рубаним котлетам, вони виходять більш соковитими і м’якими, ніж з подрібненого за допомогою м’ясорубки фаршу. Таким способом я ще готую і рибні котлети, теж дуже смачно.

Інгредієнти:

  • м’ясо куряче, 550 г;
  • яйце, 1 шт.;
  • борошно, 3 ст.л.;
  • сіль, перець, спеції;
  • сир, 150 г;
  • часник сухий і пряні трави.

Процес приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо, ріжемо дрібними шматочками.
  2. Сир тремо на крупній тертці.
  3. М’ясо заправляємо сіллю, перцем, спеціями, пряними травами – все на ваш смак. Ще додайте кріп, часник.
  4. Додаємо борошно і яйце, вимішуємо.
  5. Всипаємо сир, перемішуємо.
  6. Обсмажуємо на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку під кришкою на невеликому вогні.

Можна і запекти в духовці, теж смачно виходить.

Смачного!

Моя коронна страва! Курячі котлетки з плавленим сиром
Моя коронна страва! Курячі котлетки з плавленим сиром