Інгредієнти:
- 1 склянка (180 г) рису
- 1 столова ложка оливкової олії + сіль
- 2 моркви
- 1 картопля
- 2 помідори
- 100 г гороху
- тунець
- кукурудза
- оливки
Для заправки:
- 2 столові ложки майонезу
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль + чорний перець
- сік 1/2 лимона
Рецепт приготування:
- Рис промиваємо, заливаємо водою (2,5 склянки), додаємо столову ложку олії, чайну ложку солі і варимо на середньому вогні 20-25 хвилин.
- Картоплю та моркву нарізаємо кубиками, відварюємо з горошком до готовності.
- З помідорів видаляємо серцевину та нарізаємо кубиками. Оливки нарізаємо кружальцями.
- Змішуємо всі інгредієнти між собою., перемішуємо. Готуємо заправку та додаємо до салату.
Смачного!