Мої п’ять кулінарних хитрощів, завдяки яким, у мене виходять соковиті, м’які і смачні котлети

У всіх господинь є свої секрети приготування різних страв. Хочу поділитися з вами своїми хитрощами, за допомогою яких завжди роблю соковиті, м’які і смачні котлети.

М’ясо для фаршу

Найсмачніший фарш – це асорті, яке може бути:

  • з яловичини і свинини;
  • з курячого м’яса і яловичини;
  • з курячого м’яса і свинини;
  • з індички і курячого м’яса.

Можна також використовувати і три види м’яса. Завжди беріть в рівних пропорціях.

Цибуля для фаршу

Цього інгредієнта багато не буває: фарш виходить соковитим, а котлети ароматними і ніжними. Беріть 2 – 3 цибулини на кожен 1 кг фаршу. Можна дрібно різати, терти на тертці або подрібнювати в блендері.

Яйця в фарш

Краще брати тільки жовтки, білок робить котлети сухими. 

Булка і молоко

Молоко не підходить для замочування хліба – котлети втрачають соковитість і можуть пригорати на сковороді. Краще використовуйте воду або бульйон.

Щоб котлети були дуже соковитими, батон замініть на терті овочі: відмінно підходить кабачок, цвітна капуста, картопля і т.д.

Для панірування

Я взагалі не панірую, а сильно розігріваю олію і потім кладу котлети, і всі соки залишаються всередині. Або запікаю в розігрітій духовці. Тут вже робіть так, як вам більше до смаку.

Мої п'ять кулінарних хитрощів, завдяки яким, у мене виходять дуже смачні і соковиті котлетки
Мої п’ять кулінарних хитрощів, завдяки яким, у мене виходять дуже смачні і соковиті котлетки