
Інгредієнти:
- 750 г курячого філе
- 2 середні яблука
- 120 г сиру
- 3 ст. л. майонезу
- перець за смаком
- олія
Приготування:
- Куряче філе ріжу на 4-5 шматочків. Відбиваю під плівкою в пласт, товщиною 0,5-1 см. Деко змащую олією і розкладаю на ньому відбивні. Солю та перчу кожен шматочок.
- Яблука чищу від шкірки, видаляю серцевину і натираю на великій тертці. Натерті яблука розкладаю на відбивні та злегка притискаю. Твердий сир натираю на великій тертці та розкладаю поверх яблук. На кожен шматочок наношу майонез.
- Запікаю 25-30 хвилин при 180 С. Верхівка підрум’яниться, а м’ясо зменшиться у розмірі. Соковиті, смачні відбивні готові. Смачного!