Ми підсіли на цю страву і готую її двічі на тиждень. Як смачно та красиво приготувати куряче філе

Ми підсіли на цю страву і готую її двічі на тиждень. Як смачно та красиво приготувати куряче філе
Ми підсіли на цю страву і готую її двічі на тиждень. Як смачно та красиво приготувати куряче філе

Інгредієнти:

  • 750 г курячого філе
  • 2 середні яблука
  • 120 г сиру
  • 3 ст. л. майонезу
  • перець за смаком
  • олія

Приготування:

  1. Куряче філе ріжу на 4-5 шматочків. Відбиваю під плівкою в пласт, товщиною 0,5-1 см. Деко змащую олією і розкладаю на ньому відбивні. Солю та перчу кожен шматочок.
  2. Яблука чищу від шкірки, видаляю серцевину і натираю на великій тертці. Натерті яблука розкладаю на відбивні та злегка притискаю. Твердий сир натираю на великій тертці та розкладаю поверх яблук. На кожен шматочок наношу майонез.
  3. Запікаю 25-30 хвилин при 180 С. Верхівка підрум’яниться, а м’ясо зменшиться у розмірі. Соковиті, смачні відбивні готові. Смачного!