
Інгредієнти:
- картопля – 150 г
- куряче філе – 1 шт.
- цибулю – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- гриби – 300 г
- яйця – 3 шт.
- домашній майонез
- зелень
Рецепт приготування:
- Готуємо продукти. Картопля і яйця відварюємо до готовності. Охолоджуємо і очищаємо.
- Куряче філе відварюємо. Цибулю і моркву очищаємо.
- Цибулю нарізаємо на невеликі шматочки, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
- Гриби подрібнюємо і злегка обжарюємо. Куряче філе нарізаємо кубиками. Картоплю натираємо на грубій тертці.
- Відокремлюємо білки від жовтків і натираємо.
- Всі підготовлені продукти змішуємо з майонезом в окремих мисках. Жовток з майонезом не змішувати.
- Починаємо формувати салат. Викладати його будемо шарами з підготовлених продуктів в такому порядку: картопля, м’ясо, морква, гриби, білок, а зверху присипаємо жовтком, можна ще потерти сиром.
- Прикрашаємо зеленню. Ставимо в холодильник просочуватися на 2-3 години.
Смачного!
