На одному шматочку не зупинитися! Неймовірно смачний рулет зі сала

На одному шматочку не зупинитися! Неймовірно смачний рулет зі сала
На одному шматочку не зупинитися! Неймовірно смачний рулет зі сала

Смачний рулет зі сала! Рецепт знайшла в газеті і вирішила поекспериментувати. Як це смачно з чорним хлібом і гірчицею, не передати словами! Дешево і сердито, але дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Сало – 1 кг
  • Яйця – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Кмин – 1/2 ч.л.
  • Сушений часник – 1/3 ч.л.
  • Паприка копчена – 1,5 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Зняти шкірку з сала і нарізати на тонкі пластинки, товщиною приблизно 1 см. Цибулину нарізати дрібними кубиками. Моркву натерти на грубій тертці.
  2. Сало посолити, поперчити на (свій) смак, додати копчену паприку, гранульований часник, насіння кмину. Перемішати і залишити на 30 хвилин промаринуватися, потім розбити яйце, ще раз добре перемішати.
  3. Пакет для запікання розрізати і розстелити на стіл. У нього загорнути половину фаршу. Випустити повітря, краї зав’язати. Сформувати 2 таких рулети.
  4. Готувати при температурі 170º 1 годину в духовці на середньому рівні. Остудити при кімнатній температурі. Поставити під прес (1 кг) на ніч в холодильник.

Смачного!