Набагато смачніший, ніж шарлотка! Рецепт приготування смакоти з яблук

Набагато смачніший, ніж шарлотка! Рецепт приготування смакоти з яблук
Набагато смачніший, ніж шарлотка! Рецепт приготування смакоти з яблук

Інгредієнти:

  • борошно – 200 г
  • вершкове масло – 125 г
  • яйце  – 5 шт.
  • цукор – 200 г
  • сіль – дрібка
  • ванільний цукор – 12 г
  • розпушувач – 3 ч.л.
  • вершки – 3 ст.л.
  • лимонний сік – 50 мл
  • сметана – 200 г
  • цукрова пудра – 1 ст.л.
  • яблука – 600 г

Рецепт приготування:

  1. Розітріть вершкове масло, сіль, 125 г цукру і ванільний цукор в мисці.
  2. Додайте 3 яйця. Частинами додайте просіяне борошно разом з розпушувачем. Влийте вершки. Замісіть тісто, потім викладіть його в форму для запікання, змащену маслом.
  3. Очистіть яблука від шкірки. Розріжте на 4 частини і видаліть серцевину, наріжте на часточки. Полийте їх лимонним соком. Викладіть яблука на тісто. Відправте пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 12 хвилин.
  4. В окремій мисці змішайте сметану, яйця, що залишилися і цукор. Дістаньте пиріг з духовки. Полийте сметанною масою. Випікайте ще 50 хвилин.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!