
Інгредієнти:
- борошно – 2 склянки;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 250 г;
- сода – 1 ч.л.;
- олія – 0,5 склянки;
- молоко – 1 склянка;
- фрукти – на (свій) смак
- ванілін – на (свій) смак.
Рецепт приготування:
- Борошно просіваємо і змішуємо з содою. Збиваємо яйця з цукром до пишної маси.
- Вливаємо в яєчну масу олію та молоко, перемішуємо. Додаємо ванілін і борошно, вимішуємо.
- Форму застилаємо пергаментом або змащуємо маслом і посипаємо борошном.
- Виливаємо тісто і зверху викладаємо будь-які фрукти чи ягоди.
- Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
- Коли охолоне, посипаємо пудрою.
Смачного!