Начинки для фаршированих яєць – детальний рецепт приготування

Начинки для фаршированих яєць - детальний рецепт приготування
Начинки для фаршированих яєць - детальний рецепт приготування

Фаршировані яйця – відмінне рішення для святкового столу. Різноманітність всіляких начинок обмежується лише фантазією господині, і, якщо не полінуватися, а зробити хоча б 5-7 видів, у гостей просто очі порозбігаються. Головне тут, зварити яйця круто, це не менше 10 хвилин після закипання, і відразу ж помістити в холодну, а найкраще, крижану, воду. Потім дати повністю охолонути. Завдяки цьому шкаралупа добре відійде від білка і яйця будуть виглядати презентабельно. Обов’язково спробуйте здивувати всіх цією простою і смачною закускою.

1. Фаршировані яйця з м’ясним фаршем

Продукти:

  • 4 яйця;
  • 100 г  яловичого фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. л. майонезу
  • олія;
  • сіль, перець.

Як готувати:

  1. Варені яйця очистити, розрізати навпіл, відділити жовтки.
  2. У розігріту з олією сковорідку помістити нарізану якомога дрібніше ріпчасту цибулю.
  3. Обсмажити до прозорості і додати яловичий фарш.
  4. Тримати на плиті пару хвилин до готовності.
  5. Викласти жовтки від яєць, добре розтерти виделкою, розбиваючи грудочки.
  6. Додати майонез, посолити і приправити перцем. Перемішати.
  7. За допомогою ложки наповнити половинки яєць.
  8. Можна прикрасити зеленню.

2. Фаршировані яйця зі смаженою цибулею

Продукти:

  • 4 яйця;
  • 2 цибулини;
  • майонез;
  • сіль, перець;
  • олія.

Як готувати:

  1. Варені яйця розрізати навпіл, жовтки поки відкласти.
  2. У сковорідці з рослинним олією обсмажити до легкого золотистого кольору нарізану дуже дрібно цибулю.
  3. Додати яєчні жовтки, майонез, сіль і перець мелений, добре перемішати.
  4. Начинити яйця. Прикрасити зеленню.

3. Фаршировані яйця з сиром і часником

Продукти:

  • 4 яйця;
  • 70 г твердого сиру;
  • 1 зубець часнику;
  • майонез.

Як готувати:

  1. Яйця розрізати на дві частини, прибрати жовтки.
  2. Твердий сир натерти на самій дрібній тертці, додати видавлений через прес часник, майонез і жовтки.
  3. Перемішати виделкою до отримання однорідної маси.
  4. Наповнити яєчні половинки, прикрасити.

4. Фаршировані яйця з крабовими паличками і сиром

Продукти:

  • 4 яйця;
  • крабові палички;
  • сир твердий;
  • 1 зубець часнику;
  • майонез.

Як готувати:

  1. Яйця розрізати навпіл, витягти жовтки.
  2. Крабові палички і твердий сир подрібнити в стружку за допомогою терки з невеликими отворами.
  3. Додати жовтки, пропущений через прес часник і майонез, перемішати.
  4. Ложкою начинити яєчні половинки, прикрасити зеленню.

5. Фаршировані яйця з сиром Рікотта і ікрою

Продукти:

  • 4 яйця;
  •  70 г сиру Рікотта;
  •  4 ч. л. червоної ікри.

Як готувати:

  1. Яйця розрізати на дві половини, відокремити жовтки. Розтерти їх виделкою і змішати з рікоттою.
  2. Ложкою або за допомогою кондитерського мішка наповнити човники з білків.
  3. Зверху покласти по пів чайної ложечки червоної ікри.

6. Фаршировані яйця з грибами та цибулею

Продукти:

  • 4 яйця;
  • 4 печериці свіжі;
  • 1 цибулина;
  • олія;
  • сіль, перець мелений;
  • майонез.

Як готувати:

  1. Яйця розрізати вздовж на дві частини, прибрати жовтки.
  2. На олії обсмажити дрібно нарізані печериці та цибулю протягом декількох хвилин.
  3. Додати жовтки, майонез, приправити, перемішати.
  4. Нафарширувати яєчні білки, прикрасити.

7. Фаршировані яйця квасоляним паштетом і волоськими горіхами

Продукти:

  • 4 яйця;
  •  1 скл. відвареної або консервованої квасолі;
  • горіхи волоські;
  • 1 цибулина;
  • сіль;
  • олія;
  • майонез.

Як готувати:

  1. Яйця розрізати на дві частини, видалити жовтки.
  2. Ріпчасту цибулю нарізати довільно і обсмажити на олії до м’якості.
  3. У чашу кухонного комбайна викласти квасолю, яєчні жовтки, волоські горіхи і смажену цибулю, посолити.
  4. Перебити до пюреподібної маси.
  5. Наповнити половинки яєць, прикрасити волоським горіхом, зеленню.

8. Фаршировані яйця з оселедцевим паштетом

Продукти:

  • 4 яйця;
  • 70 г філе оселедця в олії;
  • 50 г масла вершкового;
  • 1 морква відварена;
  • 50 г сирка плавленого;
  • сметана або майонез.

Як готувати:

  1. Яйця розрізати вздовж на дві частини, витягти жовтки.
  2. У чашу кухонного комбайна скласти шматочки слабосоленого оселедця, плавленого сирка, вершкового масла і моркви, жовтки, сметану.
  3. Прокрутити, поки не вийде однорідна паста.
  4. За допомогою кондитерського мішка наповнити яєчні половинки, прикрасити.

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!