Надзвичайно смачні рулети! Готуються просто, а виходять дуже вдалі і бомбезні

Надзвичайно смачні рулети! Готуються просто, а виходять дуже вдалі і бомбезні
Надзвичайно смачні рулети! Готуються просто, а виходять дуже вдалі і бомбезні
Побачила цей рулет в інтернеті і мені захотілось його спробувати! Спроба виявилася вдалою!
Тому хочу поділитися ще деякими випробуваними рецептами, тобто рулетним асорті. Готуються просто, а виходить смакота! 

Рулет “Схід сонця”

Розмір форми: 30х40 см
Інгредієнти:
  • 100 г борошна
  • 40 г борошна (окремо)
  • 110 мл олії
  • 140 г цукру
  • 170 мл молока
  • 8 яєць (великі)
  • 10 мл олії
  • 18 г кукурудзяного крохмалю
  • 25 г какао
  • ванілін – по бажанню
Рецепт приготування:
  1. Відділити білки від жовтків.
  2. Крохмаль+борошно 100 г змішати.
  3. В олію 110 мл вливаємо гаряче молоко, розмішуємо і додаємо по одному жовтку постійно помішуючи, просіюємо борошно з крохмалем, розмішуємо до однорідності, тісто получається рідкуватим, його треба поділи на половину (у дві посудини).
  4. В одну додаємо олію 10 мл і какао, ретельно перемішати і відставити.
  5. В іншу просіюємо ще 40 г борошна, ванілін, ретельно перемішати і відставити.
  6. Білки збити до м’яких піків+частинами додаємо цукор і збиваємо до стійких піків, ці білки також ділимо на дві половини і частинами вводимо в обидва тіста (вимішуємо обережно знизу вверх).
  7. Форму застеляємо пергаментом і виливаємо біле тісто, а на верх обережно, щоб тісто не перемішалось вливаємо коричневе, тепер ручкою ложки чи ножа робимо спіральну доріжку від краю до краю не відриваючи від дека (починаємо з ширшої сторони) і так само тільки перпендикулярно.
  8. Ставимо в духовку розігріту до 165º на 25-30 хв.
  9. Виймаємо з форми на решітку, даємо постояти 5-7 хв., тоді треба бісквіт накрити пергаментом і швидко перевернути, знімаємо пергамент, на якому він випікався і скручуємо в рулет, даємо охолонути і наповнюємо кремом. Закручуємо в пергамент і в холодильник на дві години.
Надзвичайно смачні рулети! Готуються просто, а виходять дуже вдалі і бомбезні
Надзвичайно смачні рулети! Готуються просто, а виходять дуже вдалі і бомбезні

Рулет за 15 хвилин

Форма: 30*40 см
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 4 ст.л. цукру
  • 4 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. какао
Рецепт приготування:
  1. Розділити білки від жовтків.
  2. Білки збити до м’яких піків, частинами додати цукор і збивати до стійких піків + вводити по одному жовтку.
  3. Додаємо просіяне борошно, перемішати.
  4. Частину тіста відкладаємо окремо (приблизно 3-4 ст.ложки ) і додаємо 1ч.л.какао (будемо робити ним візерунок по рулеті)
  5. Біле тісто викладаємо у форму, розрівнюємо, а коричневе у одноразовий кондитерський мішечок і робимо від краю до краю спіральну доріжку шириною 2 см (приблизно, за вашим бажанням). Тепер беремо зубочистку і проводимо нею від краю до краю перпендикулярно.
  6. Випікаємо у розігрітій до 180° духовці 15 хв. (дивіться по своїй духовці, щоб не пересушити). Виймаємо, закручуємо у пергамент, накриваємо рушничком і залишаємо рулет охолонути, накладаємо крем ( будь-який, за смаком).

Медовий рулет з чорносливом за рецептом Лілії Цвіт

Інгредієнти (форма 30*40 см):
ТІСТО:
  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 100 г
  • мед – 50 г
  • борошно – 100 г
  • сода – 0,5 ч.л.
  • сметана – 1 ст.л.
КРЕМ:
  • сметана – 400 г
  • цукор – 80 г
  • ванільний цукор – 1 п. 16 г
  • чорнослив – 100 г

Відео-рецепт приготуваня:

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!