Найкраще дріжджове тісто для біляшів і пиріжків, яке піднімається в холодильнику

Найкраще дріжджове тісто для біляшів і пиріжків, яке піднімається в холодильнику
Найкраще дріжджове тісто для біляшів і пиріжків, яке піднімається в холодильнику

Інгредієнти:

  • вода тепла, 2 склянки;
  • дріжджі, 50 г;
  • дрібка солі;
  • цукор, 1 ст.л.;
  • борошно, 5 склянок.

Процес приготування

  1. У воду додаємо цукор, потім вводимо дріжджі і половину склянки борошна. Вимішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
  2. Всипаємо борошно і вимішуємо тісто, кладемо в пакет, змащений олією всередині і відправляємо в холодильник, поки воно не збільшиться в 2 – 3 рази.
  3. Формуємо з тіста найрізноманітнішу здобу і випікаємо в духовці або смажимо на сковороді.
Найкраще дріжджове тісто для біляшів і пиріжків, яке піднімається в холодильнику
Найкраще дріжджове тісто для біляшів і пиріжків, яке піднімається в холодильнику

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!