Найкращий рецепт тіста для булочок. Булочки з вишнями: рецепт дріжджових булочок на кефірі

Дуже люблю це дріжджове тісто для булочок. Готується просто, виходить здобне, м’якесеньке, ніжне, в міру солодке. Завжди вдається добре і чудово поєднується з ягідною начинкою.

ІНГРЕДІЄНТИ на 20 шт.
ОПАРА:
вода – 250 мл
кефір – 250 мл
дріжджі прес – 30 г
цукор – 2 ст.л.
борошно – 8 ст.л від заг.к-сті

ТІСТО:
сіль – 0,5 ч.л
яйця – 1 шт.+ 1 білок
масло – 50 г
олія – 50 мл
цукор – 150 г
ван.цукор – 1 шт.
борошно – 900 г

НАЧИНКА:
вишні – 500 г
цукор – 150 г
манка – 2 – 3 ст.л.

Процес приготування (відео):