Найкращий з усіх, що я готувала!!! Домашній кетчуп на зиму з секретним інгредієнтом

Розкажу історію створення цього кетчупу. Декілька років назад я твердо вирішила відмовитися від магазинного, а оскільки його любила, то треба було щось думати)) Тоді ще не будо прийнято закону, що виробник має вказувати правдивий вміст і там писалось дуже багато і красиво. Як приклад, що в складі є і яблука, і сливи, і цибуля (зараз там просто пише що концентрат томатної пасти і вода). То ж я озброївшись прочитаною інформацією вирішила експериментувати і методом спроб та помилок отримала ідеальний результат! Цей кетчуп не лише краще магазинного, а й краще всіх домашніх, які я готувала до (а що я тільки не готувала))

СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:
– 3 кг помідорів
– 0.5 кг цибулі
– 0.25 г слив
– 0.5 кг яблук
– 1 великий буряк
– 0.5 кг болгарського перцю
– 10 шт.чорного перцю
– 5 шт.духмяного перцю
– 2 шт.гвоздики
– 1 ст.л з чубком червоного перцю (для гострого варіанту)
– 100 г цукру
– 1.5 ст.л солі
– 0.5 ч.л кориці
– 50 мл оцту 9% (за бажанням)

Процес приготування (відео):